niedziela, 18 października 2009

afryka

https://www.mniam-mniam.com.pl/2010/01/kurczak-z-brzoskwinia-w-sosie-waniliowym.html  http://www.mniam-mniam.com.pl/2017/03/kurczak-yassa-z-senegalu.html  http://www.mniam-mniam.com.pl/2015/08/soczewica-z-czosnkiem-po-etiopsku.html  http://www.mniam-mniam.com.pl/2017/02/jollof-rice-ryz-po-nigeryjsku.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2014/08/alecha-etiopski-gulasz.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2009/10/seswaa-z-kulkami-ryzowymi.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2010/06/bobotiezapiekanka-z-poudniowej-afryki.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2014/06/himbasha_11.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2009/10/kapusta-po-botswansku.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2010/07/zanzibarryba-w-mleku-kokosowym.html https://www.mniam-mniam.com.pl/2009/12/ostra-zupa-z-marchwi-i-kokosa.html

5 komentarzy:

  1. U mnie ryż jaśminowy leży sobie w szafce i czeka na swoja kolej. Tyle jest pysznych przepisów do wypróbowania więc kolejka trochę długa:)

    OdpowiedzUsuń
  2. jeszcze nie jadłam ryżu cytrynowego. Wygląda tak kusząco, że chyba sobie zrobię :)

    OdpowiedzUsuń
  3. A z czym najlepiej taki ryż podawać?

    OdpowiedzUsuń
  4. ja akurat zjadłam sam.. bo byłam głodna okrutnie..;):), ale tak sobie myślę ,że byłby dobry np z kurczakiem w curry

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetna treść. Naprawde doceniam wykonynywaną przez ciebie robotę.

    OdpowiedzUsuń